logo

Unieke ontwerpen maken die je smaakpapillen doen tintelen, dat is iets waar ik heel blij van word. Ben jij een bedrijf aan het opstarten of ga jij een bedrijf opstarten en wil jij echt uitpakken met jouw brand identiteit? Of heb je al een bedrijf maar wil je een andere look and feel? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan jou helpen jouw verhaal te vertalen in een sterke visuele identiteit met de magie van branding.

Pakket Basic

Voor een ondernemer die  van bedrijfje naar bedrijf wilt gaan. Of al een bestaand bedrijf die niet tevreden is met de huidige huistijl.

Pakket Standard

Met dit pakket kan jij als bedrijf gemakkelijk jouw verhaal gaan vertellen op jouw social media kanalen en de verbinding aangaan met jouw klanten.

Pakket Pro

Let’s get professional! Met dit pakket deel je niet alleen een online ervaring met jouw klanten maar geef je ze ook iets tastbaars mee. 

Het kan zo zijn dat deze pakketten niet alle diensten bevatten die jij zoekt. Neem gerust contact met mij op en ik maak een offerte passend aan jouw wensen!

Fase 1: Onderzoeksfase

Fase 2: Strategie voorstel

Fase 3: Toegang tot notion portaal

Fase 4: Merk en creatieve strategie

Fase 5: Ontwerpfase

Fase 6: Merk presentatie

Fase 7: Feedback en correctieronde

Fase 8: Eventuele extra’s

Fase 9: Feedback en tweede correctieronde

Fase 10: Oplevering

• In gevulde vragenlijst

• Gezamenlijk Pinterestboard

• Getekende samenwerkingsovereenkomst

• Feedback formulieren

 

START A PROJECT

Ready to work together? Let’s meet!