logo
Een branding ontwerpen die echt uniek is en je smaakpapillen doen tintelen, is mijn specialiteit. De magie gebeurt met het maken van de juiste typografie, strategisch ontwerp, smaakvolle kleuren en nog veel meer. Een goede branding zorgt voor herkenbaarheid en continuïteit. hierdoor weten klanten wat jouw producten of diensten zijn en krijgen ze een gevoel erbij. Bekijk hier onder de verschillende  branding pakketten.

PAKKET BASIC

Voor ondernemers die de stap willen zetten naar een professioneel bedrijf. Of voor ondernemers die niet tevreden zijn met de huidige branding.

PAKKET STANDARD

Met dit pakket ben je klaar om je branding door te voeren naar je social media kanalen. Op deze manier kan je op een professionele manier een connectie maken met jouw huidige en potentiële klanten. 

PAKKET PRO

Wanneer digitale branding niet genoeg is voor jouw onderneming is er ook nog de optie om door middel van drukwerk iets tastbaars mee te geven aan jouw klanten.

Het kan zo zijn dat waar je naar opzoek bent niet tussen deze pakketten zit. Wil je bijvoorbeeld iets extra’s of juist iets niet? Neem gerust contact met mij op.

Fase 1: Onderzoeksfase

Fase 2: Strategie voorstel

Fase 3: Toegang tot notion portaal

Fase 4: Merk en creatieve strategie

Fase 5: Ontwerpfase

Fase 6: Merk presentatie

Fase 7: Feedback en correctieronde

Fase 8: Eventuele extra’s

Fase 9: Feedback en tweede correctieronde

Fase 10: Oplevering

• In gevulde vragenlijst

• Gezamenlijk Pinterestboard

• Getekende samenwerkingsovereenkomst

• Feedback formulieren

 

WIL JIJ SAMENWERKEN?

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Plan dan hier een afspraak met mijn in.