logo

Het creëren van unieke, moderne, tijdloze en betekenisvolle designs dat is mijn specialiteit. Maci Graphic Design biedt een brede selectie aan diensten aan. Voor particulieren en bedrijven, online en offline. Een sterk merk creëer je met een goede branding en daar kan ik jou bij helpen. Ik kijk met een creatieve blik op jouw ideeën en wensen en zo komen wij samen tot een uniek resultaat. Visuele identiteit zorgt immers  voor herkenbaarheid. 

Branding

Een goede branding zorgt voor een herkenbare identiteit. Je wilt een verhaal kunnen vertellen wat zorgt voor eenheid in je branding. Denk bijvoorbeeld aan een complete huisstijl, logo design, icons/illustraties, visitekaartjes, briefpapier/factuurpapier, favicon, flyers/folders, banners, social media templates, Instagram highlights of verpakkingen.

Drukwerk

Het vormgeven van visitekaartjes, advertenties, brochures, flyers, folders, posters, uitnodigingen, kaarten of menukaarten. Noem het maar op. Ik maak het allemaal voor jou. Tijdens ons gesprek bespreken we wat jouw wensen zijn en wat er allemaal mogelijk is qua papier soorten en special finishes zodat jou drukwerk naar het hoogste niveau getild wordt. Naast het ontwerpen van een design zorg ik ervoor dat het drukwerk wordt gedrukt en binnen enkele dagen bij jou thuis wordt geleverd.

Persoonlijke kaarten

Is er een kleintje op komst of gaan jullie binnenkort het ‘ja’ woord tegen elkaar zeggen? Dit zijn bijzonder momenten waar ook een bijzonder gepersonaliseerd kaartje bij hoort!

Er is veel mogelijk met dit soort kaarten. Luxe papier soorten, verschillende vormen of folie druk. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn dan maak ik een passende offerte.

Webdesign

De plek waar jij bent, contact maakt, informeert, inspireert of amuseert is ook de plek waar jij altijd zichtbaar bent en kan tonen wat jij doet en waar je voor staat. Jouw online visitekaartje. Iets wat niet kan ontbreken om met jouw klanten in contact te komen.   

De website wordt gebouwd met het WordPress CMS. Tijdens onze meeting zal er nagedacht worden over wat voor website het zal worden en bepalen we wat het doel van de site moet zijn. Wij zorgen dat we dit op een creatieve en gebruiksvriendelijke manier tot een werkende site kunnen maken. Een website die alle belangrijke en waardevolle aspecten van jouw merk aan het licht brengen.

webdesign

START A PROJECT

It’s your time to shine!